Actorul Ryan O’Neal, cunoscut pentru rolul din „Love Story” a murit la 82 de ani, a declarat vineri fiul său Patrick O’Neal într-o postare pe Instagram, relatează Reuters.

El a fost diagnosticat cu leucemie cronică în 2001 și cancer de prostată în 2012, potrivit Hollywood Reporter.

„Tatăl meu a murit liniștit astăzi, cu echipa sa iubitoare alături de el, sprijinindu-l și iubindu-l așa cum ar fi făcut el pentru noi”, a scris Patrick O’Neal.

Era„ cea mai amuzantă persoană din orice cameră. Și cel mai chipeș clar, dar și cel mai fermecător. O combinație letală. Îi plăcea să facă oamenii să râdă”, a spus Patrick O’Neal despre tatăl său.

O’Neal a jucat în clasicul film de dragoste din 1970 alături de Ali MacGraw. În urma duetului său cinematografic cu Ali MacGraw, O’Neal a jucat alături de Barbra Streisand în What’s Up, Doc? (1972) și The Main Event (1979).

Cariera de actor a lui O’Neal a luat avânt după ce a obținut un rol în telenovela „Peyton Place” în 1964.

Violent cu femeile și împușcat de propriul fiu, idolul romantic din Love Story, total diferit în realitate. Viața de coșmar a lui Ryan O’Neal: https://www.glsa.ro/violent-cu-femeile-si-impuscat-de-propriul-fiu-idolul-romantic-din-love-story-total-diferit-in-realitate-viata-de-cosmar-a-lui-ryan-oneal/

Recomandările redacției