Se pregătesc negocierile pentru Dennis Man | Becali cere 15 milioane pentru Man

0
487

Se pregătesc negocierile după ce mai multe cluburi din Anglia vor veni în această seară să îl vadă pe Dennis Man la Derby-ul cu Dinamo.

Din primele informații, Sheffield United și Norwich City ar fi cluburile interesate de arădeanul Dennis Man, iar o nouă serie de negocieri se va purta mâine, după meci. Prețul cerut de patronul FCSB pentru mijlocașul de bandă este 15.000.000 de euro plus 10% dintr-un eventual viitor transfer.

Dennis Man, va fi urmărit de reprezentanții unor cluburi din Anglia la meciul din această seară

Gigi Becali le-a spus din timp că deplasarea la meci nu are rost dacă nu sunt dispuși să ofere prețul cerut de acesta.

Pentru Man le-am zis, dacă nu dau 15.000.000, să nu se mai deplaseze. Nu doar 15.000.000 am cerut, ci și 10% dintr-un eventual viitor transferat. Nu pot să spun cine este, sunt vreo trei echipe din Anglia care îl vor pe Man. Dennis Man e prea serios să nu joace, indiferent de echipa la care ar ajunge”, a dezvăluit Gigi Becali, la ProX.

Dennis Man este singurul fotbalist pentru care există interes din partea altor cluburi, susține patronul FCSB. Cel mai bun marcator al „roș-albaștrilor”, Florinel Coman, nu a primit nicio propunere: „Pentru Coman nu există interes, deocamdată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.