hutanFostul portar al UTA-ei și-a încheiat activitatea la Frontiera Curtici odată cu Radu Anca și ar putea deveni colaboratorul lui Adi Abrudean la CS Ineu.
„Suntem în discuții avansate cu Huțan pentru a completa staff-ul. El își dorește enorm să activeze, iar noi o să-i oferim posibilitatea aceasta, mai ales că Ineul nu a mai scos portari în ultimii ani. Amănuntele exacte le vom oferi în momentul în care ne înțelegem sută la sută, dar, pe lângă pregătirea portarilor de la prima echipă, mi-aș dori ca o dată pe săptămână să se pregătească sub comanda lui toți portarii din cadrul clubului, mă refer aici la cei de la copii și juniori”, a dezvăluit Abrudean.
Sebastian Huțan (29 de ani), forțat să renunțe la cariera de jucător din cauza accidentărilor, a făcut primul pas spre banca tehnică alături de Anca în orășelul de la graniță. Crescut la Romvest (campion na­țional de juniori), a fost goalkeeper-ul echipelor UTA (a debutat la 15 ani), Sheriff Tiraspol (a fost de patru ori campion al Republicii Moldova), FC Vaslui, Dinamo Moscova, Libery Salonta, Universitatea Cluj și CSMS Iași.
A apărat la selecționatele de juniori și tineret ale României, iar în trei rânduri a făcut parte din lotul naționalei de seniori.

Recomandările redacției