Senatorul Eusebiu Pistru intervine în problema barierei de la trecerea peste calea ferată de la Pasajul din Micălaca, după ce foarte mulți șoferi și-au exprimat nemulțumirea cu privire la închiderea ei, odată cu deschiderea circulației pe pasajul nou contruit. Locuitorii de pe Valea Crișului, inclusiv primari, au fost nemulțumiți de decizia de a desființa bariera, amenințând chiar cu greva.

„Astăzi am fost încă odata la Ministerul Transporturilor, unde am avut o nouă discuție cu ministrul Sorin Grindeanu și reprezentanții CFR, unde am obținut promisiunea fermă, că bariera de la trecerea de nivel cu calea ferată de sub Pasajul din Micălaca și drumul județean, nu va fi desființată, dar este necesară efectuarea unor modificări pentru funcționalitatea barierelor, pentru a corespunde standardelor europene în vigoare, la trenurile de mare viteză, si va rămâne însă ca Primăria Arad să se ocupe de partea, de modernizare a drumurilor adiacente, din bugetul propriu, demers care nu intră în sarcina ministerului Transporurilor.
Acestea sînt conditiile pentru ca barierele să rămâna!!!
Primăria Arad va primi zilele următoare răspuns la solicitarea pe care au facut-o cu conditile de mai sus.
Cu alte cuvinte, problema este rezolvată, iar cetățenii vor putea să circule exact la fel ca pâna acuma, dar in conditii mult mai bune și mai sigure.
Locuitorii de pe Valea Crișului și Țara Moților merită acest lucru.
Mulțumim tuturor celor care s-au implicat in rezolvarea acestei probleme“, a declarat senatorul PSD.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției