Meciul de astăzi de la Galați se anunța unul extrem de complicat pentru Șoimii Șimand. Aflată la sezonul de debut în Liga 1 de futsal, formația arădeană juca pe terenul campioanei United, iar scorul final a relevat diferența dintre cele două grupări: 19-2.

Claudiu Ujoc a reușit să deschidă scorul pentru „șoimi”, însă apoi gazdele au marcat de 12 ori fără replică. Paul Ujoc a făcut 12-2 în minutul 27, iar până la final gălățenii au mai înscris de șapte ori. Araujo 2, Alan 2, Cojocaru 4, Dudău 2, Cireș 3, Mihai 3, Deiby 2 și Dima au fost marcatorii golurilor în contul celor de la United.

Echipa pregătită de Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană rămâne penultima în clasament, cu 3 puncte strânse, devansându-i doar pe cei de la Târgu Mureș, care nu au obținut nici un punct în cele nouă partide disputate până acum. Duminică, de la ora 11:00, Șimandul joacă tot în deplasare, pe terenul deținătoarei Cupei României, CSM Deva.

Formații:

United Galați: Cârdei, Toniță – Alan, Dudău, Araujo, Deiby, Boșneagă, Cojocaru, Crișan, Ignat, Cireș, Mihai, Dima. Antrenor: Florin Ignat.

Șoimii Șimand: Năstase – C. Ujoc, P. Ujoc, D. Morariu, Mărcuș, Galeancu, Tomuța, Borod, M. Ujoc, Munteanu. Antrenor: Daniel Mărcuș.

Arbitri: A. Szabo, J. Peter – A. Benedek.

FOTO: Fotbal Ilustrat (Facebook)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției