Șoimii Șimand s-a deplasat la Mărășești (jud. Vrancea) chiar în ziua meciului cu formația locală, Mausoleul, iar formația pregătită de profesorul Daniel Mărcuș a contat pe foarte mulți juniori. În aceste condiții, nu se poate spune că rezultatul înregistrat pe tabelă, 6-1 în favoarea gazdelor, este unul suprinzător.

Tudose (2), Iliescu, Ion, Popa și Lupu au marcat pentru Mausoleul, în timp ce unicul gol al echipei din județul Arad a fost înscris chiar de profesorul Mărcuș, care a tras concluziile la finalul partidei de duminică:  „Cam mi-am îngropat echipa azi, am ratat vreo patru ocazii rarisime. Păcat, cu puțină atenție în plus, chiar dacă am fost cu copiii la Mărăsești, puteam obține un rezultat mai bun în compania unei echipe ce va juca în semifinalele Cupei României. Sunt mândru de băieții care au fost azi cu mine, știu foarte bine pe unde suntem ca și buget și condiții oferite în acest prim sezon în Liga 1 și încă jucăm pentru salvarea de la retrogradare. Chiar etapa viitoare jucăm meciul decisiv, acasă, cu ACS West Deva, un meci care mai mult ca sigur va fi televizat pe Digi Sport. Pe 22 sau 23 aprilie îi așteptăm la Șimand pe toți cei care vor să vadă o echipă ce-și va da sufletul pe teren și va încerca să joace un futsal cât mai bun”

Şoimii Şimand a evoluat la Mărăşeşti în formula Florin Năstase, Darius Galeancu, Andrei Trif, Ianis Onița, Raul Tomuța, Deian Bătrânuț și Andrei Neagu, Daniel Mărcuș, Dumitru Buruiană, Ciprian Balaban.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției