Primul amical disputat de UTA în cantonamentul de la Rogla s-a încheiat cu un rezultat nefavorabil, 1-2 împotriva bosniacilor de la Borac Banja Luka.

Staff-ul condus de Mircea Rednic a putut urmări toți fotbaliștii convocați pentru acest meci, inclusiv cei transferați în această vară. La final, antrenorul secund Sorin Rădoi a vorbit despre partida contra campioanei din Bosnia-Herțegovina: „A fost un prim test foarte bun pentru noi, foarte binevenit. Venim după o perioadă în care am avut două antrenamente pe zi, unde intensitatea jucătorilor este destul de mare, dar suntem mulțumiți pentru că am observat și destul de multe aspecte pozitive. Tot ceea ce nu am reușit în acest meci cu siguranță vom avea timp în perioada următoare să lucrăm și cu siguranță vom remedia ceea ce se întâmplă în aceste jocuri amicale. Au fost foarte multe lucruri pozitive, ne bucurăm că am putut să îi vedem la lucru pe toți jucătorii, suntem foarte mulțumiți de randamentul lor, cu siguranță această perioadă nu este una ușoară pentru ei, dar vrem să scoatem maxim zi de zi. Într-adevăr, am luat primul gol din fază fixă, ceea ce a fost și un minus pentru noi, dar cu siguranță în perioada următoare vom lucra și vom crea mult mai multe automatisme între jucători, ca să depășim aceste minusuri pe care le-am văzut la acest meci. Încercăm să creăm toate condițiile ca ei să fie zi de zi la capacitate maximă”

UTA se va afla la Rogla până la finalul lunii și va mai disputa două partide de pregătire, cu FK Sarajevo și Napredak Krusevac.

FOTO: captură UTA Arad

Lasă un răspuns

Recomandările redacției