muresanMotociclistul arădean Robert Mure­şan a anunţat că face demersuri pentru a participa la Campionatul Mondial de Mo­tociclism din Germania.
După trei ani de pauză, Robert Mu­reşan a participat la Campionatul Naţio­nal de Viteză Circuit, care a ţinut o etapă dublă pe Pannoniaring. Robert Mureşan a revenit, astfel, în prim-planul motociclismului naţional cu o dublă victorie, fapt ce l-a propulsat pe locul secund la gene­ral. „Eu cred că am şanse mari să devin campion naţional ţinând cont de faptul că mai am de disputat o etapă”, a precizat Robert Mureşan.
Acesta a mai adăugat că va urma o perioadă lungă şi grea de pregătire în vederea participării la Campionatul Mondial. „Ur­mează antrenamente foarte multe şi suntem în negocieri pentru participarea în data de 4 septembrie, la Cam­pionatul Mondial din Germania, a mai spus Robert Mureşan. Acesta este spriji­nit şi de CJA, care, prin Centrul Cultural Judeţean Arad, a asigurat finanţarea deplasărilor la competiţii.
Preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu, a precizat că, din acest an, în bugetul judeţului au fost alocate sume pentru susţinerea sportului de performanţă. „Apreciez per­formanţele lui Robert Mureşan, îl felicit şi îi doresc succes pe mai de­parte. Şi în bugetul pe anul viitor vom aloca bani pentru sportivi”, a precizat Nicolae Ioţcu. La rândul său, Ana Maria Dragoş, di­rectorul Centrului Cultural Judeţean Arad a apreciat performanţa lui Robert Mureşan şi l-a invitat să depună, în continuare, pro­iecte pentru a obţine fonduri în vederea participării sale la diverse competiţii.

Recomandările redacției