Ştiri pe scurt (22.01.2015)

0
386

Tânără găsită de poliţişti

O tânăra dispărută de la domiciliu a fost depistată de către poliţişti. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat o femeie, care a fost dată în urmărire naţională pentru dispariţie de la domiciliu. În urma activităţilor desfăşurate, femeia în vârstă de 24 de ani, din Arad, dispărută de la domiciliu din data de 19 ianuarie a.c., a fost găsită de poliţişti în mai puţin de 24 de ore de la sesizarea dispariţiei, în incinta staţiei CFR Aradul Nou. Poliţiştii au anunţat familia celei în cauză.

 

Furturi din magazine

Patru persoane, care au fost prinse în flagrant în timp ce furau din magazine, sunt cercetate de poliţiştii arădeni. Oamenii legii au identificat un bărbat de 31 de ani, o femeie de 38 de ani, şi doi tineri de 19 respectiv 17 ani,  care au fost depistaţi, în cursul zilei de miercuri, în timp ce sustrăgeau alimente din incinta unor magazine de pe raza municipiului. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare pentru furt.

 

A furat un telefon mobil

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat un adolescent, bănuit de comiterea unui furt dintr-un magazin de pe raza municipiului. În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 4 octombrie 2014, tânărul de 16 ani, ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 750 de lei, dintr-un magazin situat în incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu. Tânărul este cercetat pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.