După ce a prezentat bilanțul primelor vânzări de produse cu marca UTA asociația suporterilor a informat că a demarat achiziția primelor echipamente pentru grupele de copii ale academiei clubului. Surpriza vine din faptul că ele vor fi achiziționate în urma unui parteneriat pe care Suporter Club UTA l-a încheiat cu una dintre firmele de echipament sportiv față de care suporterii Bătrânei Doamne au un atașament special. De asemenea fanii își exprimă speranța că cei care conduc clubul și cu care SCU se află în conflict nu vor căuta justificări pentru a le interzice grupelor de copii să folosească aceste echipamente. Iată comunicatul dat publicității de către asociație:

 

NE ȚINEM DE CUVÂNT!

Am demarat proiectul „UTA Official Store” cu două obiective în minte:

  1. Să oprim sifonarea banilor din fostul FanShop, care erau direcționați către alte conturi, decât cele ale clubului UTA;
  2. Să sprijinim grupele de copii și juniori din cadrul Academiei UTA.

Deși mai avem foarte puțin timp până la deschiderea magazinului oficial dedicat tuturor suporterilor utiști, ne-ați putut găsi deja la igluul „UTA Official Store”. Am promis transparență și asta oferim! Odată cu primele vânzări, am decis să achiziționăm și primele echipamente pentru juniori. Totodată, am decis ca partenerii noștri în această poveste frumoasă să fie cei de la „Errea”, care ani la rândul au fost partenerii clubului UTA. De acest brand ne leagă, pe aproape fiecare dintre noi, multe amintiri frumoase. De asemenea, brandul „Errea” se regăsește în cele mai importante campionate de fotbal din Europa și, totodată, „îmbracă” echipe naționale de fotbal, rugby, volei etc.

În același timp, am decis să transmitem o adresă oficială către cei care conduc în acest moment AFC UTA și Academia UTA, prin care le solicităm să nu interzică juniorilor să poarte aceste echipamente. Considerăm că ar fi injust, imoral și chiar ilegal un eventual refuz, mai ales ținând cont că activitatea clubului, dar și a Academiei UTA se bazează inclusiv pe bani publici și pe banii părinților micilor fotbaliști. Nu poate exista o altă justificare pentru un eventual refuz al folosirii echipamentelor „Errea”, decât interesele personale și/sau de grup ale lui Alexandru Meszar și/sau acoliților săi.

Pentru noi doar UTA contează!

UTAliberă

Suporter Club UTA“

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției