Comunitatea din Livada se pregătește pentru un eveniment de neuitat la organizat la Grădinița cu Program Prelungit din localitate.

Așadar, primăria comunei Livada este încântată să anunțe un eveniment special destinat locuitorilor din zonă. Grădinița cu Program Prelungit din Livada va fi gazda unei sărbători de două zile, în perioada 24-25 aprilie 2024, organizată de grupele P.N și P.P, ce promite să aducă bucurie și entuziasm în inimile tuturor participanților.

Cu tema „Explorând lumea prin ochii copiilor”, evenimentul este conceput pentru a oferi oportunitatea copiilor și adulților din comunitatea Livada să se conecteze într-un mod plin de energie și creativitate.

În cadrul acestui eveniment, se vor desfășura diverse activități interactive și distractive, adaptate pentru toate vârstele, care să încurajeze explorarea, învățarea și bucuria de a fi împreună.

 

Printre momentele de neratat se numără ateliere de creație artistică, jocuri educative, spectacole de teatru și muzică, precum și o serie de activități în aer liber, menite să stimuleze imaginația și să încurajeze spiritul de echipă. De asemenea, vor exista și standuri interactive cu informații despre importanța educației timpurii și despre resursele disponibile în comunitate pentru sprijinirea dezvoltării copiilor.

 

„Suntem extrem de încântați să vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie de descoperire și bucurie”, a declarat reprezentantul Primăriei Comunei Livada.

„Evenimentul nostru este o ocazie perfectă pentru familii și comunitatea noastră să se reunească și să se distreze împreună, să sărbătorească copilăria și să își facă noi prieteni. Suntem nerăbdători să creăm împreună amintiri frumoase și să consolidăm legăturile din comunitatea noastră minunată.”

Cu entuziasmul crescând și cu pregătirile în toi, evenimentul de la Grădinița cu Program Prelungit din Livada promite să fie un moment de neuitat pentru toți cei implicați.

Locuitorii sunt invitați să se alăture în număr cât mai mare și să se bucure de două zile pline de distracție, râsete și aventuri.

 

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției