La finele săptămânii trecute la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a avut loc Conferința internațională „Asigurarea egalității de șanse prin management educațional și servicii de asistență psihopedagogică în contextul provocărilor actuale” ediția a VI-a, organizată de CJRAE Arad în parteneriat cu UAV.

La deschiderea evenimentului au participat președintele CJA Arad, Iustin Cionca, rectorul UAV, Teodor Cilan, prorectorul UAV, Ovidiu Toderici, inspectorul școlar general Marius Gondor și directorul CJRAE Arad, Milencovici Svetlana Zagorka.

„Suntem onorați să fim parteneri în organizarea acestei conferințe care creează cadrul optim pentru un schimb de bune practici între experți din domeniul educațional sau alte domenii  cu impact relevant în educație. Ne bucură buna cooperare cu instituțiile care coordonează activitatea din învățământul preuniversitar și reafirmăm sprijinul pe care universitatea noastră îl oferă oricăror activități care contribuie la dezvoltarea și creșterea calității învățământului arădean” a declarat Teodor Cilan, rectorul UAV.

Au participat reprezentanți ai  unor universități renumite din România dar  și participanți din țări precum Grecia, Portugalia, Republica Moldova, Ungaria, Polonia, Israel, Argentina, Mexic care au prezentat fizic sau online,  în cadrul conferinței,  lucrări  excepționale ce au abordat principalele provocării actuale ale sistemului educativ.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției