La mai puțin de o zi după anunțul făcut de clubul UTA cu privire la despărțirea de Tiberiu Căpușă, fundașul dreapta a semnat cu o altă formație din Superligă. FC Hermannstadt a dezvăluit oficial astăzi că fotbalistul de 26 de ani va evolua în noul sezon la Sibiu.

„După două sezoane consecutive în SuperLiga României, ne dorim să (re)construim frumos! Ne dorim să ne consolidăm poziția pentru care am muncit să o avem acum în prima divizie a fotbalului românesc! Cum nimic nu se face doar din vorbe, am trecut la fapte! Așa se face că în urmă cu puțin timp fundașul dreapta Tiberiu Căpușă a semnat un contract pentru următoarele două sezoane la echipa noastră! Tibi are 26 de ani, iar pe C.V.-ul său se regăsesc echipe ca Viitorul / Farul Constanța, U Cluj, Chindia Târgoviște și U.T.A. Arad, echipă pentru care în sezonul trecut a bifat 29 de meciuri, a marcat de două ori și a oferit trei pase de gol. De asemenea, noul nostru fundaș lateral are și o prezență sub tricoul Echipei Naționale a României, într-un meci amical împotriva Angliei. Tiberiu Căpușă este cotat la suma de 750.000 de euro pe site-urile de specialitate și a semnat cu A.F.C.Hermannstadt din postura de fotbalist liber de contract” a fost anunțul formației sibiene.

La Hermannstadt evoluează și un alt fost utist, mijlocașul Alexandru Oroian, care a îmbrăcat tricoul „roș-alb” în perioada 2019-2021.

FOTO: FC Hermannstadt

Lasă un răspuns

Recomandările redacției