csik2Statutul de favorită a Olimpiei Satu Mare în fața „Bătrânei Doamne”, clamat chiar de antrenorul Tiberiu Csik, a fost confirmat și pe gazon sâmbătă dimineața. „Galben-albaștrii” nu au avut nicio problemă să se impună în fața arădenilor, golurile victoriei fiind marcate de către două dintre achizițiile iernii.
„Am meritat pe deplin victoria, băieții au făcut exact ceea ce le-am spus. Apoi, UTA e cum e, nu ne-a surprins cu absolut nimic. Din nou, nu vreau să fiu lipsit de respect, dar s-a văzut că cele două echipe ce s-au înfruntat astăzi au obiective diferite. Una vrea să scape de la retrogradare, iar noi să ajungem în play-off. Prestația de astăzi (n.a. sâmbătă) ne dă speranțe pentru viitor. De asemenea, mă bucur și pentru băieții nou-veniți, Boștină și Faur, care au marcat, dar victoria e a întregii echipe. UTA-ei îi doresc baftă mai departe, ar fi păcat ca o echipă cu numele și tradiția ei să nu evolueze nici măcar în Liga a II-a de la anul”, a precizat fostul fundaș al  Stelei.
În tribunele arenei din Satu Mare au luat loc peste 2000 de spectatori, care au asistat la un prim succes în acest an al favoriților. „Mă bucur că am putut face fericiți atâția oameni, până la urmă fotbalul se joacă pentru suporteri. În plus de asta, am și jucat destul de bine și asta în fața unei formații cu nume. Sunt sigur că spectatorii ne vor ajuta în încercarea de a ne îndeplini obiectivul, calificarea în play-off”, a mai spus Csik.

Recomandările redacției