Attyla Marcu în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața în această dimineață în timp ce se deplasa cu motociclu pe D.J. 709B pentru a merge la locul de muncă.

Înmărmurit de durere prietenul lui Emanuel Crișan ne-a declarat:

„O viață nu nu foarte ușoară, dar nici foarte grea, a fost genul de om care nu te puteai supăra pe el, foarte energic și glumeț. Un om foarte iubitor până și ultima bucățică de ciocolată o împărțea cu cine îi ieșea în drum. Și-a dorit foarte mult o familie și să aibă un copil…. Zilnic vorbea de asta că dacă s-ar putea ar vrea o fetiță. Este prima data pe anul acesta când a vrut sa vina cu motorul. Lucra la Meteor. Nici nu știu ce să mai spun că nu am cuvinte. La el au fost toate lucrurile frumoase, la el nu vedeai ură sau dușmănie vreodată… Numa fericire și iubire avea în el”.

Cu motorul a mai fost de foarte multe ori chiar și în plimbare până în Serbia, ceea ce înseamă că avea experiență.

Cum s-a petrecut accidentul

În dimineața zilei de 23 martie a.c., în jurul orei 06:33, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier.

„Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 44 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709B, în afara localității Arad, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un bărbat de 33 de ani, din Macea. În urma impactului a rezultat decesul șoferului motociclului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul autoturismului nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Recomandările redacției