Un alt premiu al echipei de robotică Delta Force, ne face să ne mândrim că suntem de pe aceleași meleaguri cu acești tineri minunați.

Reamintim că  Delta Force din Arad a fost prima echipă din afara Statelor Unite care a câştigat Campionatul Mondial de Robotică.

Campionatul Mondial de Robotică First, care s-a desfăşurat anul trecut în Texas, este un eveniment internaţional anual care celebrează ştiinţa, tehnologia, ingineria şi matematica, pregătind tinerii elevi pentru viitor. La competiţia de anul trecut au participat în total 160 de echipe din toate colţurile lumii, iar elevii aredeni de la Delta Force au început deja pregătirile pentru competiţiile de anul acesta.

Zilele trecute tinerii arădeni au obținut un onorabil loc 1 la competiția ”4 Challenge Transilvania”, obținând cel mai maire scor: 334 de puncte.

,,Am participat la competiția 4 Challenge Transilvania organizată de Esentza Robotics și Esentza Revolution.

Am reușit să ne clasăm pe locul 1 și să avem cel mai mare scor de 334 puncte alături de echipa CyberPunk . Mulțumim organizatorilor și colegilor de alianță!”, spun cei de la Delta Force.

Îi felicităm și noi pe tineri și le dorim mult success în continuare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției