În seara zilei de 18 octombrie 2023, constructorul contractat de municipalitate pentru realizarea proiectului “Lucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare” va transporta o nouă confecție metalică (grinda G 202) de mari dimensiuni, parte componentă a noului pod peste Râul Mureș. Încărcarea va avea loc miercuri seara, transportul va fi realizat noaptea de miercuri spre joi, iar montajul se va realiza în 19 octombrie 2023.

Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi următorul: sediul firmei furnizoare, Centura de Nord a municipiului, Centura în regim de autostradă, coborârea de pe autostradă la Aeroport – Calea Bodrogului – strada Dorobanți – strada Andrei Șaguna. De aici transportul agabaritic va continua deplasarea cu spatele până în șantier,  pe malul Mureșului.

„Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasarea mijlocului de transport agabaritic.   Ne cerem scuze locatarilor din zonă pentru tot deranjul produs și le mulțumim anticipat pentru înțelegere”, spun reprezentanții administrației locale.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției