Un bărbat din Pâncota a fost tâlhărit în plină stradă: bătut de doi tineri și lăsat fără bani

0
1108

Este de înțeles faptul că în această perioadă lumea a fost afectată enorm din punct de vedere economic. Din nefericire, pentru un surplus la buget, mulți, în loc să se mai chinuie să se angajeze, preferă să comită infracțiuni precum furtul sau tâlhăria. Asemenea lucruri se fac mult mai ușor în echipă așa că, do tineri, un bărbat ș o femeie, au pus la punct un plan rapid și au reușit să facă rost de o sumă frumușică după ce l-au tâlhărit pe un alt bărbat, pe stradă. 

Acest lucru s-a întâmplat în orașul Pâncota, puțin după ora prânzului, persoanele în cauză nefiind impresionate de faptul că este lumină, că îi poate vedea și recunoaște oricine și că sunt pe stradă. Așa că, după ce au reușit să comită fapta într-un mod nu prea inspirat, polițiștii au fost anunțați și au început să facă investigații cu privire la cele întâmplate. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat, la scurt timp după comiterea faptei, un bărbat de 29 de ani și o femeie de 20 de ani, ambii din Pâncota, care sâmbătă, la data de 13 iunie a.c., în jurul orei 15:30, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate, ar fi atacat un bărbat de 35 de ani, lovindu-l cu pumnii în zona capului, acesta căzând la pământ. Mai departe, cei doi i-ar fi sustras victimei din haină, 700 de lei, din care au fost recuperați aproximativ 300 de lei.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 14 iunie a.c., magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.