Accident rutier în municipiul Arad, strada Nicolae Grigorescu colț cu Vasile Milea. Două autoturisme implicate.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.  Intervenția este în dinamică.

Într-o mașină sunt trei victime: un adult și doi copii. Aceștia au ieșit din mașină fără probleme, în cealaltă mașină este un adult și un bebeluș. Se pare că aceștia nu pot ieși singuri fiind nevoie de intervenția pompierilor. La fața locului se deplasează o Ambulanță cu medic, SMURD Arad și descarcerarea.

UPDATE: Niciuna dintre victime nu a fost transportata la spital.

UPDATE: 1 Într-o mașină se afla un adult și trei copii, nu doi cum s-a anunțat inițial.

UPDATE 2: Ruxandra Klein, purtor de cuvânt al ISU Arad a declarat:

„În această dimineață, în jurul orei 11:30, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, cu sprijinul unui echipaj SAJ, în cazul producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau 6 persoane, în municipiul Arad, strada Vasile Milea, colț cu strada Nicolae Grigorescu. În urma accidentului, persoanele implicate nu au solicitat îngrijiri medicale”.

UPDATE: Reprezentanții IPJ au declarat:

„În ziua de 29 Ianuarie a.c., în jurul orei 11:25, o femeie de 38 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada N. Grigorescu, din municipiu, a pătruns în intersecția cu Bld. Vasile Milea, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un arădean de 38 de ani. În urma coliziunii au rezultat exclusiv pagube materiale. Testarea cu aparatul alcooltest a avut rezultat 0 pentru cei doi conducători auto”.

FOTO: ISU Arad

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției