Reprezentanții IPJ Arad au făcut un apel umanitar către populație pentru a ajuta un tânăr polițist să supraviețuiască. Este vorba despre Alexandru Porumb de la Investigații Criminale Arad, diagnosticat cu tumoare cerebrală, care are nevoie de ajutor.

„Viața este un dar binecuvântat de la Dumnezeu, pe care fiecare dintre noi trebuie sã-l prețuim.

Exista însã momente când problemele cu care ne confruntăm ne depășesc, iar, pentru a izbândi, avem nevoie de sprijinul semenilor noștri.

Într-o astfel de situatie se află colegul nostru inspector principal PORUMB Alexandru, ofițer în cadrul Politiei Municipiului Arad- Biroul de Investigații Criminale, diagnosticat cu #tumoare cerebrală temporo-parietalã stângã extinsã in regiunea hipocampicã.

Având în vedere costul ridicat al tratamentului, vă adresăm rugămintea de a-l sprijini benevol, prin contribuții bănești, care pot fi depuse în contul IBAN:

 RO50RZBR0000060017169075

 deschis în lei la Raiffeisen Bank, titular ROXANA PORUMB sau predați personal doamnei comisar șef de poliție Măluțan Daniela din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

Cu speranța că acest apel își va gâsi ecoul în inimile dumneavoastrã, vã suntem recunoscători și vă mulțumim anticipat!”, este mesajul transmis de către Inspectorat.

UPDATE: Polițistul a fost operat astăzi, iar tumora i-a fost extirpată. Intervenția chirurgicală a avut loc la București.

Recomandările redacției