Urmărit național pentru agresiune sexuală, prins și încarcerat în penitenciar

0
531

Un tânăr dat în urmărire pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, pentru care a fost condamnat la nu mai puțin de cinci ani de închisoare, a fost depistat de polițiști și încarcerat. Totodată, un septuagenar condamnat definitiv pentru evaziune fiscală a fost de asemenea, încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad.

Polițiștii Serviciului de investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii. Un mandat a fost emis de magistrații Judecătoriei Arad pe numele unui bărbat de 70 de ani, din Sânpetru German, care are de executat o pedeapsă privativă de libertare de trei ani și șase luni, pentru evaziune fiscală.

Un bărbat de 31 de ani, din Vladimirescu, urmărit național din data de 30 august a.c., pe numele căruia magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de executarea pedepsei închisorii, a fost depistat de polițiștii de investigații criminale. Acesta are de excutat o pedeapsă cu închisoarea de cinci ani, pentru savârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Cei doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.