Grupa de 2013 a UTA-ei, antrenată de profesorul Radu George, a participat între 17 și 19 mai 2024 la turneul „Transilvania Football Festival” desfășurat la Cluj. Competiția a reunit 20 de echipe la grupa de vârstă 2013, iar tinerii fotbaliști de la UTA au obținut locul al doilea după un parcurs foarte bun.

În faza grupelor (Grupa A), UTA a avut o prestație impresionantă, cu trei victorii și o remiză, golaverajul fiind unul excelent, 19-0:

UTA – Jiul Petroșani 6-0
UTA – Zenit Sibiu 9-0
UTA – Transilvania Seeds 4-0
UTA – Sporting Cluj 0-0

În semifinală, UTA a întâlnit Academia Florești, meciul încheindu-se 0-0 după timpul regulamentar. Echipa arădeană s-a impus la loviturile de departajare cu scorul de 3-2, calificându-se astfel în finală. Din păcate, în ultimul act „roș-albii” au cedat cu 0-3 împotriva celor de la „U” Cluj Luceafărul, terminând turneul pe locul secund.

Antrenorul Radu George a deplasat următorul lot de jucători pentru acest turneu: Nouphal, Petrică, Ștef, Sibnische, Bouhar, Tabuia, Bondor, Predoiu, Rosenbach, Semen, Szabo, David, Crișan, Turuță, Blaj, Dumitrean, Pantiș, Iasovici, Barna.

academia-uta.ro

Lasă un răspuns

Recomandările redacției