După cum vă anunțam cu câteva zile în urmă, Godberg Cooper a părăsit-o pe UTA și a semnat cu Tobol Kostanay, formație din prima ligă a Kazahstanului.

Anunțul a fost făcut astăzi de gruparea „roș-albă”: „Mulțumim, Godberg Cooper! UTA și FK Tobol Kostanay au ajuns la un acord cu privire la transferul definitiv al jucătorului Godberg Cooper. Atacantul în vârstă de 26 de ani a evoluat 23 de meciuri în tricoul roș-alb, a înscris trei goluri și a oferit două pase decisive. Îi mulțumim și îi dorim multă baftă în viitor!”

Italianul a fost aproape de un transfer în Iran în această lună, însă mutarea a căzut după ce formația care îl dorea, Foolad, și-a demis antrenorul. Până la urmă, „roș-albii” au acceptat ca atacantul să plece în Kazahstan, fără să primească o sumă de transfer în schimb, condiții confirmate chiar de Mircea Rednic în momentul în care se vorbea despre plecarea lui Cooper în Iran: „Vă spun sigur, UTA nu a cerut niciun ban iranienilor, după ce jucătorul a renunțat la trei salarii. Se ajungea la 18.000 de euro, cât s-a vehiculat că ar cere UTA”

În continuare, tehnicianul dorește încă un atacant în lot, mai exact pe nigerianul Imoh Ezekiel, cu care Rednic a lucrat la Standard Liege, iar „roș-albii” au făcut deja demersurile pentru obținerea vizei.

FOTO: UTA Arad

Lasă un răspuns

Recomandările redacției