uta 2După ce au trecut cu 2-0 de Naţional Sebiş, elevii lui Roland Nagy au dispus la un scor şi mai concludent de colega de Liga a IV-a, Unirea Sântana, scor 5-0. Trebuie punctat însă faptul că adversara celor de la UTA II a fost lipsită de mulţi titulari, Dinu Donca aliniind pe sinteticul de la Şega o echipă cu o medie scăzută de vârstă. La primul meci din acest an, Dumtru Copil a dovedit o mare poftă de joc, des­chizând scorul în minutul 5 cu un şut cu efect, în stânga lui Csurka. Bulza a făcut 2-0 în minutul 24, după o centrare de pe dreapta lui Claudiu Popa. Până la pauză s-au mai consemnat două ocazii mari, câte una de fiecare parte: acelaşi Bulza a şutat în portar din doar 6 metri, în timp ce Giurgiu a nimerit bara pe finalul primei reprize.
Poftă de gol în tabăra „alb-roşie”
Pe fondul schimbărilor din cele două tabere, UTA II s-a dovedit superioară şi fizic, iar ultimele 20 de minute au mai adus trei goluri. În minutul 73, Rus a pătruns pe zonă centrală a marcat cu un şut sec, acelaşi jucător nimerind bara un minut mai târziu. În minutul 80 s-a făcut 4-0, în urma unei faze frumoase de atac a celor de la UTA II: Gheorghiţă a centrat de pe dreapta, Hlistei a trimis cu călcâiul în portar, iar Leucuţa a marcat din apropiere. Scorul final, 5-0, a fost stabilit de Gheorghiţă, care a marcat după o centrare a lui Hlistei.
Staff-ul tehnic, mulţumit de jucători
„Suntem mulţumiţi de dăruirea şi concentrarea majorităţii jucătorilor noştri în această perioadă. Concurenţa este acerbă şi fiecare dintre ei este conştient că fără muncă şi fără dăruire nu vor prinde un loc în echipă”,  a declarat Radu Anca.
„Sperăm ca această plăcere de a juca să se păstreze şi pe timpul returului. Noi le punem la dispo­ziţie toate condiţiile pentru performanţă, iar ei, aproape toţi la vârsta consacrării, trebuie să profite de acest aspect”,  a completat Roland Nagy.
Formaţii:
UTA II: Mitrea – Raţ, Wild, Stănaia, Pantea, Burlă, Dobrean, Cl. Popa, Pavel, Copil, Bulza
Au mai jucat: Mara, Gheorghiţă, Leucuţa, Rus, Suslak, Avrămuţiu, Vlad Michel, Luca, Zdrenţan şi Irina
Unirea Sântana: Csurka – Bulboacă, Dema, Paven, Calancea, Matei, Vuin, Josan, Cozonac, Martin, Giurgiu
Au mai jucat: Ciocan, Bodea, Bolba, Stan, Rus, M.Vandor şi Fl. Vandor.
Ioan Hamza

Recomandările redacției