UTA joacă ultimul meci din retur contra Astrei Giurgiu

0
151

În această seară echipa arădeană UTA întâlnește în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii I pe Astra Giurgiu. Meciul va avea loc de la ora 17:30 pe arena Marin Anastasovici.

Antrenorul arădenilor, merge cu mare încredere la Giurgiu. După înfrângerea din tur cu rușinosul 0-6, Balint își dorește să își spele rușinea, însă nu va avea o misiune ușoară.

O deplasare dificilă, în compania unui adversar care, prin modul în care s-a exprimat în ultima perioadă, ar fi meritat să fie în play-off. Mergem cu încredere, mai ales după ultima etapă, când cred eu că am arătat că putem practica un fotbal capabil să se ridice pretențiilor unei echipe de play-off. E evident că punctele sunt importante și pentru noi și pentru Astra, va urma un play-out foarte încins, cu meciuri foarte disputate, orice punct câștigat în această ultimă etapă va conta foarte mult în perspectiva play-out-ului”, a declarat antrenorul principal utist Laszlo Balint.

Tomozei este foarte încrezător și merge la Giurgiu cu gândul să obțină toate punctele: Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă formată din jucători cu experiență, care au câștigat campionate. Dar mergem să câștigăm puncte!”, a completat apărătorul Marius Tomozei.

Astra – UTA se dispută mâine, 9 aprilie 2021, de la 17:30, și se vede în direct pe Digi, Telekom și Look Sport.

Arbitri: Ionuț Coza (Cernica) – Vlad Bârleanu (București), Szabo Gera (Cluj Napoca). Rezervă: Vlad Baban (Iași). Observator arbitri: Nicolae Marodin (București)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.