Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 în returul barajului cu Hermannstadt, de promovare în Liga 1, însă eşecul cu 0-2 suferit în tur face ca „şepcile roşii” să joace tot în liga secundă şi din august. Veteranul Goga a înscris singurul gol al întâlnirii, în minutul 62, dar „alb-negrii” nu au mai avut forța nici măcar să ducă „duelul” în prelungiri.
Așadar, UTA și Universitatea Cluj se vor înfrunta pe puncte și în ediția de campionat 2019-2020, dar pe banca tehnică nu va mai sta Bogdan Lobonț. Chiar dacă acesta anunţa miercur seară, la finalul meciului de la Sibiu, că nu poate vorbi despre viitorul său până când nu discută cu şefii echipei, se pare că aceştia din urmă i-au şi găsit un înlocuitor. Acesta va fi Costel Enache (46 de ani), antrenorul care se va despărţi de Astra şi va fi înlocuit cu Dan Alexa.
În cariera de antrenor, Costel Enache a pregătit echipele CSM Roman, Ceahlăul Piatra Neamţ, CSMS Iaşi (actuala Poli Iaşi), Dunărea Galaţi, FC Botoşani şi Astra. În plus, a fost selecţioner la naţionalele Under 18 şi Under 19.

Recomandările redacției