Mircea Rednic anunța încă de la finalul meciului cu Politehnica Iași că UTA va profita de amânarea meciului cu Farul de la finalul acestei săptămâni și va disputa trei partide de pregătire, iar adversarii sunt deja cunoscuți.

Primele două se vor disputa la Arad, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic, contra unor formații de Liga a III-a. Marți, de la ora 18, „roș-albii” vor întâlni Gloria Lunca Teuz Cermei, iar joi, tot de la ora 18, îi vor avea în față pe cei de la Avântul Periam. Ambele formații au fost disponibile deoarece au părăsit săptămâna trecută Cupa României încă din primul tur.

Duminică, de la ora 18, UTA va juca al treilea amical al săptămânii, la Cluj, împotriva CFR-ului. Formația pregătită de Andrea Mandorlini a fost eliminată din Conference League după eșecul împotriva turcilor de la Adana Demirspor, însă nu va juca în Superligă în week-end deoarece trebuia să o întâlnească pe Sepsi, iar disputa a fost amânată. UTA și CFR s-au întâlnit deja în campionat, în etapa a doua, când clujenii s-au impus la Arad cu 3-1.

Recomandările redacției