UTA are nouă zile de pauză între meciul de vineri cu Hermannstadt, pierdut cu 1-3 la Arad și duelul din următoarea etapă, care se va disputa luni, 22 aprilie, de la ora 19:00, pe terenul Petrolului. Arădenii au profitat de acest lucru pentru a organiza un meci amical la Pecica, împotriva Progresului, care se va disputa mâine, de la ora 17:00, pe stadionul „Pădurice”.

„Este o sărbătoare pentru noi acest amical cu UTA. Îl doream de mult, l-am mai avut odată programat când a fost pauza echipelor naționale, dar atunci nu s-a putut. Așteptăm toți iubitorii fotbalului din zonă să vină la meci” a declarat Cristian Pilan, directorul sportiv al Progresului.

Mircea Rednic va avea oportunitatea să îi vadă la lucru pe fotbaliștii care au prins minute puține în meciurile de campionat, dar și pe cei împrumutați de „roș-albi” la formația pecicană: Shiaondo, Nasiru, F. Nortey, Borcea și Salka.

UTA ocupă locul trei în clasamentul play-out-ului din Superligă la finalul etapei 4, fiind devansată de Hermannstadt și Oțelul. De cealaltă parte, formația pecicană, antrenată de Dan Stupar și Bogdan Bozian, este lider detașat în play-out-ul seriei 8 din Liga a III-a, la 13 puncte avans de a doua clasată, Șoimii Lipova. Sâmbătă, Progresul va evolua pe teren propriu în etapa a patra, contra unei alte formații arădene, Gloria Lunca Teuz Cermei.

FOTO: UTA Arad

Lasă un răspuns

Recomandările redacției