Decizia Comisiei de Apel cu privire la sancțiunea aplicată UTA-ei săptămâna trecută, patru meciuri fără spectatori și 100.000 de lei amendă, va sosi abia joi, cu doar o zi înainte de duelul contra lui FC Botoșani de la Arad. Dacă decizia nu va fi favorabilă în totalitate, atunci „roș-albii” vor fi susținuți din tribune doar de copii, iar clubul a anunțat astăzi detaliile organizatorice în acest sens:

„În vederea meciului cu FC Botoșani, pe care UTA îl va disputa vineri, ora 17:30, în cadrul etapei a 3-a din play-outul Superligii, dorim să facem următoarele precizări:

  1. Accesul va fi GRATUIT și va fi permis EXCLUSIV copiilor sub vârsta de 14 ani. Aceștia vor veni însoțiți de UN SINGUR ADULT pentru 10 copii. 
  2. Conform regulamentului de organizare, însoțitorii sunt rugați să aibă asupra lor tabelul nominal cu numele și prenumele fiecărui copil de care sunt răspunzători, semnat în josul paginii. 
  3. Însoțitorii sunt rugați să trimită în prealabil tabelul completat, până joi, ora 17:30, pe adresa de email:  club@uta-arad.ro
  4. Accesul se va face inițial doar la TRIBUNA A 2-A, ”Gioni Brosovszky”. 
  5. În cazul în care joi, decizia de la Comisia de Apel va fi favorabilă în totalitate, toți copiii înscriși vor fi mutați în Peluza SUD.

Tabelul poate fi descărcat de aici: https://shorturl.at/dtvIV

Vă așteptăm cu drag!

Haide UTA!” a fost anunțul grupării „roș-albe”.

FOTO: UTA Arad

Lasă un răspuns

Recomandările redacției