Lăsat pe bancă de selecționerul Engin Firat la primul meci din grupa preliminară pentru Cupa Mondială din 2026, 1-2 cu Gabon, utistul Eric Omondi a fost titular în această seară, în duelul cu reprezentativa statului Seychelles, disputat la Abidjan, în Coasta de Fildeș.

Kenya a început excelent și conducea deja cu 2-0 în minutul 6, după „dubla” lui Olunga. În prelungirile primei reprize, Omondi a reușit să ofere un assist dintr-o aruncare de la margine: utistul l-a găsit complet liber pe Juma în careul advers și i-a aruncat balonul, iar acesta a intrat în centru și a înscris. Fotbalistul grupării arădene a părăsit terenul în minutul 66, fiind înlocuit de Masika, la câteva minute după ce echipa sa își mărise avantajul prin Onyango. În fine, Omala a marcat și el, stabilind scorul final, 5-0. Diferența clară dintre cele două formații s-a văzut în statisticile de la final: Kenya a avut 26 de şuturi (dintre care 12 cadrate), față de doar două (unul cadrat) ale celor din Seychelles.

Următoarele meciuri oficiale ale Kenyei sunt programate abia în luna iunie a anului viitor, o „dublă” pe teren propriu cu Burundi și Coasta de Fildeș, tot în preliminariile pentru CM 2026.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției