Oana Zăvoranu a dezvăluit că Răzvan Ciobanu, care a murit la vârsta de 43 de ani într-un accident de mașină, în a doua zi de Paște, a sunat-o de multe ori să-i ceară ajutorul, pentru că era disperat. Însă bruneta a recunoscut că nu s-a impli­cat, deoarece nu erau în relații apropiate.
Oana Zăvoranu a mărturisit că desig­nerul Răzvan Ciobanu i-a cerut de multe ori ajutorul în momente de disperare, chiar și după ce s-a certat cu iubitul. „Răzvan era un om controversat, eu îl cunoșteam… era un om cu probleme emoționale. Ultima oară când am fost sunată de el, mesajul era: «Ajută-mă, am nevoie de un prieten. Este cunoscută drama prin care a trecut el cu fostul iubit. Se știa că avea probleme cu drogurile, nu este exclusă nici o altercație cu clanuri”, a spus Oana.
Chiar dacă adesea și-a oferit ajutorul total dezinteresată, Oana Zăvoranu a preferat de această dată să stea departe de Răzvan. „Eu am fost căutată de el de mul­te ori în momente de disperare. M-a sunat după bătaia celebră cu fostul iu­bit, m-a rugat să vin la el. Nu eram atât de apropiați, eram mai mult cu­noștințe, dar era clar o rugă­minte de-ale lui de a veni, că era distrus. Nu m-am dus pentru că… i-am zis că nu vin, Doamne ferește, vine ăla și se iscă un scandal”, a mai spus Oana Zăvoranu despre Răz­­van Ciobanu.

Recomandările redacției