Viceprimarul municipiului Hunedoara, Cătălin Florin Olar, a încetat din viață, la doar 47 de ani. Conform informațiilor, era internat la Timișoara.

Reprezentanții Primăriei Hunedoara au confirmat tristul anunț. ”Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar. Cu adâncă durere în suflet, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar. Pentru întreaga echipă a Primăriei municipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităţilor instituţiei. Ne este greu să vorbim despre el la trecut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

“Astăzi este o zi tristă pentru noi toți cei care l-am cunoscut pe Cătălin Florin Olar, viceprimarul municipiului Hunedoara. Vestea dispariției sale premature pe care am primit-o în această zi m-a luat prin surprindere și m-a mâhnit profund. La numai 47 ani, Cătălin Olar, a plecat dintre noi și a lăsat în urma sa un gol imens. Dumnezeu să te odihnească în pace, Cătălin Olar! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a transmis și Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Cătălin Olar era avocat de profesie și, timp de trei ani, între 2017 și 2022, a condus Casa Județeană de Pensii Hunedoara. S-a născut în data de 27 decembrie 1975, la Deva. În 1999 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” la Cluj Napoca. A urmat și Facultatea de Teologie la Alba Iulia, promoția 2016 – 2020. În noiembrie 2020, a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Hunedoara, scrie servuspress.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției