Marți dimineață, trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit ascuns într-o remorcă parcată într-o zonă de blocuri din Oradea. Cadavrul fusese pus într-o valiză, iar aceasta a fost acoperită apoi cu nisip.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 31 de ani și se crede că decesul s-a produs vineri sau sâmbătă. Crima, spun anchetatorii, a avut loc în afara orașului.

La scurtă vreme după, polițiștii au fost informați că într-un bloc din apropiere ar fi sechestrată o persoană. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au găsit o femeie în vârstă de 25 de ani, care era în stare gravă, nu mâncase și avea leziuni pe tot corpul. Victima a fost transportată la unitatea de primiri urgențe.

Polițiștii au ajuns la concluzia că femeia respectivă ar fi sora femeii din remorcă.

În apartamentul respectiv locuiau trei femei și un bărbat. Toate persoanele implicate sunt acum în custodia poliției.

Localnicii spun că în zonă ar fi proxeneți și că se aud adesea certuri între femei și bărbați.

Omorâtă în bătaie 

Trei persoane se află în custodia Poliției Bihor și sunt audiate, în cazul cadavrului găsit marți dimineață într-o remorcă din cartierul Prima de pe strada Oneștilor. Este vorba despre bărbatul care a sunat la 112, dar și concubina acestuia și o altă femeie, care locuiau toți împreună în apartamentul în care locuise și victima decedată. Sora ei, care fusese sechestrată și a ajuns la spital în stare gravă, este în continuare investigată de către medici, conform ebihoreanul.ro.

Potrivit procurorului Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, instituție care coordonează ancheta, crima a fost descoperită marți dimineață, în jurul orei 7, în urma unui apel la 112. Reclamantul, un bărbat, pretindea că simte un miros înțepător în jurul remorcii din parcarea blocului.

Conform lui Ardelean, verificând sesizarea, polițiștii au găsit în remorcă un geamantan de dimensiuni mari, de 90 cm lungime și 60 cm lățime, unde se afla, „se pare că de câteva zile”, cadavrul femeii.

„Este vorba despre o persoană în vârstă de 31 de ani, de sex feminin, din Valea lui Mihai, care trăia fără forme legale în Oradea. Era în poziție ghemuită. Decesul se pare că s-a produs ori vineri ori sâmbătă, urmează să se stabiliească în urma autopsiei. Încă nu se cunoaște cu exactitate cauza morții, tocmai de aceea a fost dispusă o autopsie. Cert este că decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea, din cartierul Nufărul, nu pe strada Oneștilor, unde a fost găsit. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei – se pare că au fost mai multe persoane – sunt în custodia Poliției, sunt audiate la acest moment și în funcție de cum evoluează ancheta vom comunica dacă s-au luat măsuri preventive. Persoanele implicate, se pare, după ce au ucis-o ar fi transportat-o pe victima decedată în noua locație în cursul zilei de duminică”, a spus Ardelean.

Din câte se pare, atât tânăra moartă cât și sora ei ar fi fost victime într-o rețea de prostituție, aspectele urmând să fie verificate de anchetatori.

Sursele BIHOREANULUI spun că tot bărbatul care a anunțat găsirea cadavrului le-a spus anchetatorilor și de sora femeii moarte, găsită de polițiști cu răni foarte grave pe corp și subnutrită.

Ea a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean și primește îngrijiri medicale, la ora publicării acestei știri.

Între timp, surse din anchetă spun că un raport preliminar al autopsiei arată că tânăra de 31 de ani a fost omorâtă în bătaie, conform ebihoreanul.ro.

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției