Readus la UTA de Mircea Rednic, Vlad Morar a jucat astăzi a patra sa partidă de la revenirea în tricoul „roș-alb”. Fotbalistul de 30 de ani a evoluat chiar contra Petrolului, echipă la care a activat între 2012 și 2014, lucrând pentru o scurtă perioadă chiar cu actualul său antrenor.

Morar l-a înlocuit în minutul 59 al partidei pe Fabry, într-un moment în care arădenii conduceau cu 1-0, iar rezultatul s-a menținut până la final: „Un meci important, aveam nevoie de cele trei puncte pentru a ne gândi la play-off, acum ne așteaptă un meci important la Rapid. Cât timp sunt șanse la play-off trebuie să credem în ele, cred că cel mai important e să ne gândim miercuri că trebuie să luăm puncte la Rapid și după aceea vom vedea ce va fi”

Morar a jucat la UTA în prima parte a sezonului 2020-2021, fiind una dintre achizițiile făcute de arădeni imediat după promovare. După aventuri la Gaz Metan Mediaș, Dinamo, Farul și Niki Volos, atacantul a revenit la Arad: „Am avut o discuție cu nea Mircea, pentru mine nu au contat banii să vin la UTA, știu ce am făcut aici, am plecat cum am plecat și m-am întors cu mare drag. Aș vrea să ne calificăm în play-off, pentru că Aradul merită să aibe o echipă în play-off. Sincer, mi-a fost dor de publicul arădean, am avut o experiență neplăcută în Grecia și chiar îmi era dor de suporterii arădeni. Chiar dacă eu am fost la UTA în perioada pandemiei, am prins alte meciuri la Arad, sunt suporteri fanatici și le mulțumim că și astăzi, pe o vreme nu tocmai prietenoasă, au venit și ne-au încurajat”

Atacant la bază, acesta a fost folosit de Mircea Rednic în spatele vârfului: „Am jucat ca număr 10 şi la domnul Hagi, la Farul, sunt obişnuit cu acest post, dar oriunde mă va pune Mister să joc o să dau tot ce am mai bun”

După ce a fost titular runda trecută, Morar a intrat în partea secundă astăzi, probabil din cauza unor probleme de ordin fizic: „Am avut niște probleme pe aductori, și acum simt niște probleme, dar cred că o să fiu ok la meciul cu Rapid și sperăm să ne întoarcem cu puncte și meciul cu Craiova să fie o finală pentru noi”

În prima sa perioadă la Arad, atacantul a înscris patru goluri în 13 meciuri, oferind și o pasă decisivă.

FOTO: UTA Arad

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției