Cupa de Tineret (grupa B Vest, etapa 3): UTA – LPS Banatul Timişoara 9-0

Juniorii mari ai academiei au trecut fără probleme de LPS Banatul Timișoara, cărora le-au administrat 9 goluri și nu au primit niciunul. Au marcat Ekmekci (3), Nica (2), Blaga (2), Joldea și Kyrychenko. Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au aliniat următoarea formație: Neag – Hara, Joldea, Purdescu, Buză, Vâlcu, Maghiar, Blaga, Nica, Ekmekci, Kyrychenko. Pe parcurs au mai jucat și Roșca, Murgu, Busu, Curtuiuș și Corchiș.

Cupa Elitelor U17 (grupa B Vest, etapa 3): UTA – LPS Banatul Timişoara 7-0

Echipa pregătită de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel a câștigat cu 7-0 meciul cu LPS Banatul Timișoara și se află în acest moment pe locul secund în grupa B – Vest din Cupa Elitelor U17. Roșu – Felea, Marinescu, Groza, Ștef, Șiclovan, Rusu, Crainic, Calotă, Huc, Dragoș a fost primul unsprezece aliniat de cei doi antrenori, care pe parcurs au mai apelat la serviciile lui Ilie, Măgulean, Muntean, Centye și Cioară. Marcatorii golurilor au fost Calotă, cu un hat-trick, DragoșCrainicRusu și Ilie.

După pauza de iarnă, UTA U18 și U17 vor juca în Cupa Elitelor pe teren propriu cu echipele celor de la Politehnica Timișoara.

Cupa Elitelor U16 (seria 3, grupa A, etapa 3): UTA – LPS Bihorul Oradea 10-0

UTA U16 încheie anul pe primul loc în grupa sa din Cupa Elitelor. Formația pregătită de Sandu Gaica, Adrian Ungur, Costel Bogoșel și Radu Mărginean a făcut scor cu LPS Bihorul, tabela arătând la final 10-0. Leca a reușit un hat-trick, Baba și Țăroi câte o „dublă”, iar celelalte goluri au purtat semnătura lui HodoșanTolcea și Bărbat. Cei care au jucat din primul minut au fost Cutean – Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Tolcea, Hodoșan, Bărbat, Țăroi, Iancu, Baba. Au mai jucat Leca, Corchiș, Glevan, Cîrlan și Donca. 

Cupa Elitelor U15 (seria 3, grupa A, etapa 3): UTA – LPS Bihorul Oradea 6-0

Echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor a ajuns la 9 puncte în Cupa Elitelor U15 și este lidera grupei, la 5 puncte distanță de ocupanta locului secund, Universitatea Cluj. Ultimele puncte le-au adunat ieri, în urma unei victorii clare în fața celor de la LPS Bihorul Oradea, cu 6-0. Golurile roș-albilor au fost reușite de Ile (2), SpătariuTomoioagăSherzad și Stoian. Primul unsprezece aliniat de UTA a fost format din Șuli – Pârvu, Gherman, Sabău, Mărgan, Sherzad, Spătariu, Burtă, Ile, Orădan, Pelău. Au mai intrat pe parcurs Vida, Antochi, Sandu, Stoian și Tomoioagă.

În februarie se reiau meciurile din Cupa Elitelor, iar UTA U15 și U16 vor juca în deplasare la CFR Cluj.

academia-uta.ro

Recomandările redacției