Zilele localității Vinga, o sărbătoare câmpenească ce va satisface toate gusturile

0
250

parc Vinga

În acest sfârșit de săptămână, respectiv sâmbătă 1 și duminică, 2 august, cunoscuta comună Vinga va fi în sărbătoare. Se va organiza sărbătoarea câmpenească „Zilele localității Vinga“.

În prima zi se va da curs unui simpozion consacrat aniversării unor personalități culturale și unor evenimente culturale. Acesta se va derula de la ora 10, la sediul Primăriei comunei Vinga.

Pe toată durata zile începând tot la ora 10 se vor derula activități sportive diverse.

Seara, de la ora 21 va fi Seara Tineretului vingan ce se va ține în Parcul Central. Aici vor urac pe scena amenajată în aer liber o serie de interpreți de muzică ușoară.

Ziua a doua, duminica va începe, de la ora 9, cu o expoziție de animale dar și utilaje agricole ce se va ține în spațiul numit Câmpul Școlii. Tot aici va avea loc și un concurs de… cătlane. De asemenea vor putea fi admirate și evoluțiile a patru formații de pompieri : formația locală și alte trei formații oaspete.

La ora 16 va avea loc Parada Portului Popular, pe traseul dintre Căminul Cultural și Parcul Central.

După cuvântul de bun venit al primarului Ioan Negrei, se va da startul bogatului program cultural folcloric ce va ține până seara târziu.

În jurul orei 24, serbarea se va încheia cu un frumos foc de artificii.  Sunt așteptați toți locuitorii comunei Vinga și oaspeții lor să participe la această deosebită sărbătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.