Ziua a IV-a din cadrul manifestărilor dedicate „Zilelor Administrației Șiriene” a fost una dedicată sportului. Activitățile sportive s-au desfăsurat concomitent pe stadionul „Otto Greffner” din Șiria, dar și la bazele sportive din Șiria, Galșa și Mâsca unde s-au adunat un număr impresionant de mare de participanți care au arătat că dragostea pentru sport nu are vârstă.
„Mulțumesc din suflet tuturor participanților, precum și tuturor celor prezenți la eveniment. Nu în ultimul rând mulțumesc organizatorilor și colegilor din Primăria Șiria pentru implicare și coordonarea activităților din locațiile amintite.
Felicitări dragilor!”, a declarat Valentin Bot, primarul comunei Șiria.
La eveniment a fost prezent și Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județan Arad. Acesta a declarat: „Am participat, astăzi, la diverse activități sportive care au evidențiat nu doar spiritul comunitar dar și dorința administrației în promovarea unui stil de viață sănătos!
Felicitări, Valentin Bot! Felicitări, Garofița Popa! Felicitări, administrației șiriene!”.
Evenimentul dedicat Administrației din Șiria se încheie duminică, cu un spectacol cultural. Printre invitați se numără Ansamblul folcloric Șiriana Șiria, Grupul vocal Podgorenii Șiria, Patricia Petri, Tania Tamaș, Orchestra Rapsodia condusă de Vasile Rus, solistă Daniela Han. Spectacolul va avea loc de la ora 18.00, în Casa de Cultură Ioan Slavici din Șiria.
Invitați speciali sunt comedianții Cornel Palade și Romică Țociu.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției