Aradenii sunt așteptați astăzi la un eveniment deosebit: Ziua iei românești, ce va avea loc la Cetatea Șiriei. Aceasta sărbătoare va coincide cu a doua zi de Rusalii, oferindu-ne ocazia perfectă de a ne relaxa și de a ne bucura de frumusețea tradițiilor românești într-o zi liberă.

Pentru a facilita accesul și pentru a ne asigura că toți participanții se vor bucura de eveniment, Primăria pune la dispoziție microbuze gratuite, care vor circula din 30 în 30 de minute, începând cu ora 16:00, din localitatea Părău.

Ziua Iei Românești va fi o celebrare a culturii și tradițiilor românești, în centrul atenției fiind ia românească – un simbol al identității și al moștenirii noastre culturale. Evenimentul va include: expoziții de ii tradiționale, ateliere de meșteșuguri tradiționale, spectacole de muzică și dans folcloric, standuri cu produse artizanale și mâncare tradițională.

Fiind o zi liberă și perfectă pentru relaxare și distracție, evenimentul oferă și activități recreative pentru toate vârstele. Cetatea Șiriei, cu peisajele sale impresionante și atmosfera sa istorică, va crea cadrul ideal pentru o zi memorabilă.  Invitați speciali Ansamblul Folcloric ”Șiriana” Șiria și Gabi Bârsăuan și Formația.

Primarul Valentin Bot transmite: „Vă așteptăm cu mare drag să petrecem împreună o zi specială, dedicată iei românești și tradițiilor noastre strămoșești. Haideți să celebrăm împreună frumusețea și autenticitatea culturii românești! Vom pune la dispoziția dumneavoastră gratuit din 30 în 30 minute și microbuze începând cu ora 16.00 de la Părău! ”

”Totul este pregătit pentru astăzi la ora 18:00 la Cetatea Șiriei, unde sărbătorim Ziua Iei Românești! Vă așteptăm cu mare drag alături de artiști, dansatori și de Gabi Bârsăuan”, adaugă primarul Șiriei Valentin Bot.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției