Beneficiarii casei de tip familial MMC din Frumușeni vor avea sărbători cu bunătăți pe masă după inițiativa celor de la Choice 23 și Biroului Siguranță Școlară Arad reprezentat prin comisar șef Claudiu Halgatina.

Astfel, în săptămâna mare, la inițiațiva celor de la Choice23, care au pus la bătaie încasările de pe ziua de miercuri și a colaboratorilor Celux Accounting SRL, Cake Boulevard, doamnei Mihaela, cliențiilor Choice23, dar și a celor care au dorit sa rămână anonimi, s-a făcut o imensă bucurie celor de la casa de tip familial MMC Frumușeni reprezentată de doamna Monac care a declarat: „copiii au fost foarte fericiți și mulțumiți, mulțumim domnilor de la poliție cât și celor implicați”.

S-au donat alimente în valoare de peste 4.000 lei: cartofi 50 kg, păstarnac 10 kg țelină, 10 kg morcovi, ceapa, 20 kg fasole, 10 kg pătrunjel, mărar, castraveți, ardei galben, zacuscă, miere, ulei, făina, orez, etc

„Ajunși la fața locului am avut un eveniment comun cu cei din Biroul Siguranță Școlară Arad reprezentat prin comisarul șef Claudiu Halgatina, aceștia desfășurând o activitate despre bulling. Am jucat și un joc de roll-play prin care am descoperit ce îi supăra pe cei 24 de copii de la MMC Frumușeni. Consilierea cât și sfaturile primite de la cei din cadrul BSS Arad au ridicat moralul tinerilor prezenți.

A urmat o mică poveste despre a fi bun, mai apoi micuții au descărcat mașina și au dus toate alimentele în «cămara» lor. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în activitatea aceasta și au făcut posibil acest lucru, experienta pe care azi am trait-o alături de copiii de la Frumușeni este una aparte, îmbrățișările puternice și pline de emoție au făcut ca toată activitatea noastră să merite”, a declarat Lavinia H, administrator Choice23.

Recomandările redacției