Consilierii județeni au aprobat solicitarea administrației locale din Hășmaș, de transfer a sumei de 50.000 de lei de la obiectivul de investiții „Reabilitare, modernizare și extindere Școală Gimnazială și Grădiniță Hășmaș” către o altă investiție: Reparație și întreținere Cămin Cultural Botfei.

Ca întotdeauna, dăm curs solicitărilor venite de la administrațiile locale, de relocare ale unor sume provenite de la Consiliul Județean, de la anumite investiții către alte obiective. În fond, administrațiile locale, primarii și consiliile, cunosc cel mai bine interesele și cerințele locuitorilor, Consiliul Județean fiind un partener fidel al investițiilor din județ”, a subliniat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Ca urmare a adreselor de solicitare, valoarea totală alocată inițial rămâne neschimbată, iar valoarea obiectivelor se modifică, astfel: desființare pod pe DC 11, km 4+175 în satul Botfei, comuna Hășmaș, județul Arad 150.000 lei, amenajare capelă mortuară în localitatea Hășmaș, comuna Hășmaș, județul Arad 120.000 lei, modernizare grădiniță cu program normal în loc. Botfei, nr. 97/A, com. Hășmaș, județul Arad 50.000 lei și reparație și întreținere Cămin Cultural Botfei, comuna Hășmaș, județul Arad 50.000 lei.

Recomandările redacției