seveutaConform așteptărilor, „Bătrâna Doamnă” s-a deplasat degeaba la Turnu Severin. Meciul cu Universitatea Craiova nu s-a mai jucat și asta pentru că formația gazdă a respectat indicațiile patronului Adrian Mititelu, care a declarat forfeitul încă de joi și nu s-a prezentat la stadion.
Înștiințarea oficială a oltenilor nu a ajuns pe masa Comsiei de Disciplină în timp util, așa că membrii Comisiei de Competiții au programat partida din cadrul rundei a 20-a a Ligii a II-a (seria de Vest). „Am depus vineri solicitarea de retragere la Comisia de Disciplină. Motivele le-a enunţat Adrian Mititelu în cadrul conferinţei de presă, avem număr de înregistrare, iar de acum înainte nu mai este treaba noastră, ci a Federaţiei. Nu ştiu ce trebuie să facă FRF, să convoace Comitetul Executiv, să ia o decizie Comisia de Disciplină, e treaba lor”, spunea Mircea Moise, preluat de Liga2.ro. „FCU a fost programată. Mai multe nu vreau să comentez”, declara sec și Adrian Rămureanu din partea comisiei de Competiții
Plecată duminică dimineață, în jurul orei 8,45 de la Arad, delegația „textilistă” a făcut act de prezență pe „Municipalul” severinean, unde a mai ajuns doar brigada de arbitri condusă de reșițeanul Dorian Micloșină, observatorii federali și câțiva reprezentanți ai presei locale. Nu a existat nici asistență medicală, motiv pentru care „fluierașii” nici măcar nu erau obligați să aștepte sfertul academic pentru a decreta câștigătoarea și, implicit, excluderea Universității Craiova din campionat pentru a doua neprezen­tare în întrecerile oficiale.
Formația ce s-a ales cu cele trei puncte a fost UTA, care își făcuse treaba și trecuse pe foaia de joc următoarea echipă: Boşneag – Feussi, Ardelean, Faye, Oltean – Marcu, Lazea, Ov. Popescu, Laso – Ibe, Sălăjan, plus re­zervele: Horvat – Diarra, Farcaş, Ola şi Dubăţ. Până la urmă, arădenii nu au mai făcut nici antrenamentul de care vorbea Stelian Gherman sâmbătă și asta pentru că: „Eram prea obosiți de pe drum și însemna să mai pierdem încă o oră, o oră și jumătate pentru o ședință de pregătire ce nu ar fi contat prea mult. Și așa avem destui fotbaliști cu probleme medicale, ne concentrăm acum pe recupe­rarea lor rapidă. E păcat că se întâmplă și astfel de lucruri, să fii obligat să călătorești 500 de kilometri într-o zi pentru un meci ce se știa că nu se va disputa.  Eu așa ceva nu mai pățit nici ca fotbalist, nici ca antrenor și nici nu aș mai vrea să mai trec prin această situație”, ne-a declarat noul tehnician al „alb-roșiilor”.
Din această după-amiază, „textiliștii” pregătesc următorul meci de campionat, cel de sâmbăta viitoare cu FC Olt.

Recomandările redacției