ancaFrontiera s-a impus la limită într-unul din capetele de afiș ale etapei a XXIX-a din prima ligă arădeană, iar antrenorul Radu Anca s-a arătat realist la finish.
„Semlacul a fost tot timpul adversar incomod pentru noi. Am reușit să luăm toate cele 3 puncte, putea fi un scor mai mare, dar puteau egala și ei pe final”, a remarcat antrenorul Frontierei, observând că elevul său, Măgulean, se putea apropia de rivalul Peii în clasamentul golgeterilor: „Au înscris amândoi, au ratat fiecare câte un penalty, dar Petre mai putea marca, a mai avut două ocazii bune”.
Fostul utist n-a ascuns că și-ar dori obiectiv mai tare decât Liga a IV-a, cu atât mai mult cu cât în toamnă începe școala de antrenori.
„Tragem linie la final și vedem ce urmează. Eu mi-aș dori mai mult decât să ne batem pentru locurile 3-6. Vreau să fac ceva, dacă vrei să te menții în Divizia D la o echipă cum e Curticiul, nu e neapărat greu”, a punctat cel care a mai îmbrăcat tricourile echipelor ACU, Ineu, West Petrom Pecica, după „școala” lui Feri Tisza de la Romvest, și a debutat în antrenorat la Gloria Arad.

Recomandările redacției