Preţurile la carburanţi au ajuns să fie peste puterea celor cu venituri sub me­die, astfel încât oamenii ajung să rişte să fugă de la benzinărie fără să plătească. Un bărbat şi-a alimentat maşina şi a plecat în trombă, dar a fost prins de oamenii legii. „Un bărbat care a alimentat un autoturism, într-o staţie de carburanţi din Nădlac şi care a plecat fără să plătească a fost depistat de către poliţişti, în aproximativ 15 minute de la sesizarea faptei”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
În seara zilei de 7 iulie, în jurul orei 18.40, poliţiştii de la Poliţia Oraşului Nădlac au fost sesizați telefonic de către un angajat al unei staţii de distribuţie carburanţi, de la Nădlac, despre faptul că, în acestă stație de carburanți, şoferul unui autoturism marca Peugot 206, a alimentat autoturisul cu cantitatea de 40,55 litri de motorină și a plecat fără să plătească.
Imediat după primirea sesizării, au fost alertate echiajele de poliţie aflate în teren şi în aproximativ 15 minute de la sesizare, în jurul orei 18.50, un echipaj de la Poliţia oraşului Pecica a depistat autoturismul în cauză, pe DN 7, la intrare în localitatea Pecica.
(C.G.)

Recomandările redacției