hallowenConsiderată adevărată sărbătoare de către americani şi împrumutată ca atare de către unii tineri de la noi, Halloween-ul a fost sărbătorită cu mult fast la Liceul Pedagogic Dimitrie Țichindeal din Arad. Elevii claselor de gimnaziu au participat la balul organizat special pentru ei în incinta școlii. „A fost un bun prilej pentru elevi și profesori de a fi împreună, de a se bucura chiar dacă este vorba de o sărbătoare împrumutată. S-au organizat tot felul de activități, jocuri și concursuri specifice sărbătorii de Halloween: dans,  sculptat dovleci,  confecționat măști. Cel mai îndrăgit mo­- ment însă a fost parada costumelor, copiii dând dovada de multă imaginație. În final, au fost acordate diplome. Sunt bucuroasă că am reușit să mobilizăm un număr foarte mare de elevi și profesori care au participat cu mult suflet la tot ce s-a întâmplat cu acestă minunată ocazie“, a declarat Violeta Tocaciu, consilierul educativ al școlii.
Elevii au celebrat Halloween-ul și pe parcursul zilei. Sălile de clasă au fost decorate cu simbolurile specifice acestei manifestaţii, fiind creată o atmosferă deosebită.
„Elevii au petrecut o seară deosebită în școala lor, având un comportament ireproșabil“, a mai declarat prof. Violeta Tocaciu.

Recomandările redacției