stilisebDin nou schimbarea antrenorului a avut efect pozitiv la Național Sebiș. Ca și Dan Stupar, Adrian Abrudean a debutat cu un succes clar pe banca grupării de pe malul Crișului Alb (4-0 la Ineu), însă acum urmează o deplasare mai grea. Deși nu este implicată în lupta pentru promovare, CS Oșorhei este o nucă tare în special în propriu fief.
E destul să spunem că nici Șoimii Pâncota și nici Metalurgistul Cugir nu au câștigat în județul Bihor în play-off. „Vrem să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din serie, iar pentru asta trebuie să câștigăm la Oșorhei. Faptul că echipele cu care ne luptăm pentru promovare nu au bătut acolo nu ne sperie. Dimpotrivă, ne ambiționează. Suntem conștienți că orice alt rezultat decât victoria ne-ar putea reduce considerabil șansele la îndeplinirea obiectivului, așa că vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm, sâmbătă. Atmosfera din echipă este bună, băieții sunt montați, dispuși la efort și sacrificiu pentru a câștiga cele trei puncte”, susține Abrudean, care are tot lotul valid pentru deplasarea în județul vecin.
„Timbrul” lui „Știli” începe să se simtă la Sebiș, în sensul că sistemul de joc a suferit primele modificări. Noul tehnician își pregătește echipa pentru 4-4-2 sau 4-4-1-1, dar nu exclude și formule în funcție de ce adversar are în față. „Nu sunt adeptul jocului cu doi mijlocași defensivi, în rest pot opta pentru orice sistem. Iar lotul numeros și apropiat valoric al Sebișului îmi permite să fac multe permutări înaintea sau în timpul unui joc”, a adăugat „principalul” sebișenilor.
În fine, acesta speră și într-un rezultat pozitiv al fostei sale echipe în derby-ul zonal cu Pâncota. „Chiar îmi pare rău că aventura lui Ciubăncan și a celorlalți s-a terminat atât de repede la Ineu. O persoană ca Rolland Szabo e o mare pierdere pentru club, dar nu mai e treaba mea ceea ce s-a întâmplat acolo. Îi urez bun venit și lui Dan Mănăilă, cu care am avut mereu o relație bună, cred că e antrenorul care poate pune pe linia de plutire echipa, chiar începând de la meciul cu Pâncota. Le urez baftă ineuanilor, sâmbătă!”, a mai punctat Abrudean, care ar putea profita de un eventual pas greșit al „șoimilor” lui Cuedan.

Recomandările redacției