accident

Un funcţionar al Agenţiei Naţionale de Cadastru din Arad a fost ucis de către un şofer beat, în timp ce mergea spre casă, la volanul unui autoturism. Accidentul în care acesta şi-a pierdut viaţa s-a produs luni seară, între localităţile Şiria şi Horia.

Cel care a provocat accidentul conducea o autoutilitară, de la Şiria spre Horia. Bărbatul s-a urcat la volan după ce a consumat alcool.

Soţia acestuia spune despre el că este un şofer desăvârşit, însă ceea ce nu ştia femeia, este că de această dată omul a băut. Femeia a spus că nu ştie ce s-a intamplat, că bărbatul se ducea la serviciu, mergea spre Horia.„Nu ştiu, el conduce foarte bine, face drumuri de Franţa”.

În urma recoltării probelor biologice, a reieşit că alcoolemia şoferului autoutilitarei a fost de 0.95 g/l alcool pur în sânge.  „Un bărbat de 41 de ani, în timp ce a condus o autoutilitară, pe DJ 709, din direcţia Şiria spre Horia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 62 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.

Bărbatul care a decedat era angajat în cadrul Cărţii Funciare, din Arad. El avea 62 de ani şi urma să se pensioneze. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă omul nu a mai putut fi salvat. În ceea ce-l priveşte pe şoferul care a provocat accidentul, acesta a fost stabilizat şi urmează să fie cercetat penal pentru omor din culpă.

Cristian Cotuna

Recomandările redacției