arsene-wengerTehnicianul Arsene Wenger a declarat că jucătorii săi au acţionat în mod sinucigaş în defensivă, în partida pe care Arsenal Londra a pierdut-o, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, în faţa formaţiei AS Monaco, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.
„Această înfrângere este simplu de explicat. Am fost într-o zi cu adevărat mediocră, ca să nu spu­nem mai mult. Felicitări, Monaco!
S-au apărat bine şi au contraatacat bine. Au fost de asmenea puternici din punct de vedere fizic. S-a întâmplat tot ce se putea întâmpla într-o seară de coşmar. Am fost un pic sinucigaşi în defensivă, ceea ce explică rezultatul. Am fost slabi în defensivă. Nu suntem eli­minaţi, dar avem acum o sarcină greu de realizat. Vom da totul. Se pot schimba lucrurile în 15 zile sau trei săptămâni. Dar este încă o mare dezamăgire. Nu am fost surprins de nivelul echipei Monaco. Poate că nu au marcat ei multe goluri în faza grupelor, dar nici nu au primit. Sunt puternici şi rapizi pe faza de tran­ziţie”, a declarat antrenorul formaţiei londoneze, după meci.
Formaţia AS Monaco a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1
(1-0), echipa Arsenal Londra, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Kondogbia ‘38, Berbatov ‘53 şi Ferreira-Carrasco ‘90+4 pentru AS Monaco, respectiv Oxlade-Chamberlain ‘90+1 pentru Arsenal.
Returul este programat la 17 martie. În celălalt meci al serii, din prima manșă a optimilor Champions League, Bayer Leverkusen (Germania) – Atletico Madrid (Spania) 1-0, după reușita lui Calhanoglu, din minutul 57.

Recomandările redacției