capataLeo Pința și-a întărit atacul cu fostul fotbalist al UTA-ei, care a și înscris la prima sa reprezentație oficială în tricoul Victoriei. Alex Capătă a punctat în minutul 61 al meciului de la Șiria, dintre UTA II și Zăbrani, era 3-2 la golul său, finalul rămânea disputat, însă tinerii utiști au fost suficient de maturi încât să-și mențină avantajul până la final. Capătă a marcat pe același teren pe care începea returul campionatului trecut, pe atunci era la UTA, învingătoare cu 9-0 pe terenul Șiriei, atacantul semna nu mai puțin de cinci reușite!
Dani Bulza, Sorin Leucuța și Victor Prună au marcat golurile team-ului pregătit de Dan Stupar, Cristi Păcurar și Francisc Tisza (la pauză era 3-0 pentru roș-albi). Cealaltă reușită a Zăbraniului a venit după o deviere ghinionistă în propria poartă a lui Erich Wild.
„În prima repriză gazdele se puteau desprinde decisiv, iar în a doua și noi puteam obține un egal, dacă nu o victorie. Însă trebuie să recunoaștem că victoria gazdelor a fost meritată. (…) Prin venirea acestui Capătă am câștigat momentul finalizării, care atât de mult ne-a lipsit”, scrie pe site-ul oficial al Victoriei Zăbrani.

Recomandările redacției