kikiConstanța l-a caracterizat pe Marius Chindriș în sezonul 2014-2015, iar golul prin care a decis derby-ul arădean din antepenultima etapă a Ligii a III-a a venit să confirme ascensiunea mijlocașului. „Kiki” a prins un trasor perfect în minutul 5, după ce Copil i-a întors o minge la 20 de metri.
„O victorie muncită, dar cu atât mai plăcută. Suntem cu atât mai aproape de a ne îndeplini obiectivul. Mai avem un hop, la Becicherec. Dacă nu pierdem acolo, suntem promovați”, a comentat mijlocașul arădean.
Și apropo de proxima adversară a UTA-ei, Sorin Bălu, antrenorul „băieților cu pizza”, a profitat că ai săi au stat pe puncte și a fost reperat în tribunele din Aradul Nou. „Nu ne interesează ce fac ei și ce nu fac, noi mergem să câștigăm acolo! Dacă muncim și suntem concentrați și serioși până la final, eu zic că ne întoarcem cu toate cele trei puncte”, a punctat fotbalistul UTA-ei, care și-a tratat cu modestie golul: „Mă bucur că am reușit să înscriu, dar nu contează cine înscrie, contează cele trei puncte. Cu multă muncă și seriozitate am ajuns și la rezultate de acest gen”.
Chindriș a vorbit moderat des­pre ce s-a întâmplat după ultimul fluier al meciului cu Ineu: „Suporterii sunt și la bine și la rău. La bine te aplaudă, la rău te ceartă, așa e peste tot. Dar noi trebuie să ne atingem obiectivul. Să promovăm, apoi nimeni nu mai poate să ne conteste. Pot să ne conteste, până la proba contrarie! Dar, dacă am promovat…”

Recomandările redacției