unguruÎn așteptarea lui Dodo Digbeu, care va ajunge la Sebiș doar în următoarele zile, managerul Călin Cojocaru a obținut acceptul verbal al altor doi fotbaliști. Ambii vin să întărească linia mediană, acolo unde Naționalul folosește de re­gulă cinci fotbaliști în sistemul 4-2-3-1.
În primul rând, este tot mai si­gură revenirea pe Crișul Alb a lui Florin Lazea. Arădeanul crescut de Atletico s-a pregătit cu Pâncota în această vară, a ajuns la Reșița în ultimele săptămâni, dar, cum clubul din Valea Domanului pare a avea interzis la transferuri, e nevoit să se reorienteze. „Am mai avut discuții cu el și acum o lună și ceva, pe care, cred eu, le vom concretiza acum”, a recunoscut Cojocaru.
În fine, pe filiera Pandurii Târgu Jiu, va ajunge  la Sebiș și Daniel Octavian Unguru. Mijlocaș ofensiv de bandă, fotbalistul de 21 de ani a fost și în lotul lui Dinamo și le creează concurență lui Rus, Susanu, Călin sau Mihuța.
În schimb, „închizătorul” Sorin Răducu nu va mai ajunge la Sebiș, ci va evolua – cel mai probabil – pentru divizionara secundă, FC Caransebeș.

Recomandările redacției